Solana (SOL) marsjerer til fjerdeplass i kryptovaluta-rangeringen – Market Summary

admin

såle Denne torsdagen (04) mens bitcoin-okser hviler nær 62 000 dollar, indikerer analyseselskapet Santiment en…

Solana (SOL)-innhold marsjerer til fjerdeplass i rangeringen av kryptovalutaer – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

såle

Denne torsdagen (04) mens bitcoin-okser hviler nær US$ 62 000, indikerer analyseselskapet Santiment et tegn på at det kan få slutt på denne ubesluttsomheten. Altcoin Solana (SOL), tvert imot, marsjerer desidert til fjerdeplass i rangeringen av kryptovalutaer.

Se også i denne markedssammendraget hvordan finansiell risiko for Brasil og USA påvirker porteføljen din.

Rangering av kryptovaluta – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin-nettverksvekst

Historisk sett ga det totale antallet aktive Bitcoin-adresser som daglig samhandlet på BTC-nettverket investorer et klart signal om den potensielle prishandlingen til den digitale eiendelen.

Videre kan et betydelig hopp i antall påvirke Bitcoin-prisen positivt.

Les også: Antall aktive Bitcoin-adresser treffer 2017 høyt

Denne uken steg det totale antallet aktive BTC-adresser på nettverket over 1 million-nivået for 5. dag på rad.

"Bitcoin har hatt 5 dager på rad (unntatt historisk trege helger) med over 1 million aktive adresser som samhandler på BTC-nettverket. Denne økningen er et oppmuntrende tegn på at et nytt høydepunkt gjennom tidene uunngåelig kan bli testet," sa Santiment-analyseplattformen.

I tillegg har andre nøkkelindikatorer for den generelle helsen til Bitcoin-nettverket, inkludert Lightning Network (LN) andre lags nettverk, vist konsekvent vekst de siste dagene. I løpet av de første 10 månedene av 2021 ble nesten 9200 noder lagt til nettverket.

"Bitcoins Lightning Network-nettverk fortsetter å vokse. Omtrent 9 200 nye noder ble lagt til nettverket i 2021 alene. Dette er en vekst på 111 % i operativ maskinvare hittil i år. Nettverket har for øyeblikket 11 464 LN-noder på nettet,” fremhevet Yann og Jan, medgründerne av Glassnode .

LN-adressevekst ifølge Glassnode

I følge CoinGoLive handles Bitcoin (BTC) til USD 61 939 – R$ 348 271 i de viktigste brasilianske meglerne – etter å ha falt 1,82 % på 24 timer. Markedsverdien svinger rundt 1,17 billioner dollar, og dominansen over altcoins fortsetter å synke til 40,9%.

Skatterisiko i Brasil og USA

I påvente av en definisjon på Precatório PEC, stolte det brasilianske markedet på referatet fra pengepolitiske komiteen (Copom) og på tonen som fortsatt var tilbøyelig til å opprettholde stimuli fra Federal Reserve (Fed, den amerikanske sentralbanken) for å trå i går en kort bedring.

PEC-teksten bringer en endring av regelen om utgiftstak, og endrer det brasilianske finansregimet. Med andre ord, for markedet øker dette forslaget, kalt "takhull", bekymringene for nødhjelp, dette "gapet" som Paulo Guedes ville sagt, er kontinuerlig og langvarig.

Les også: Rødt lys for det brasilianske markedet

I tilfellet med det amerikanske BC, selv om det offisielt startet reduksjonen i volumet av kjøp av eiendeler i november, med et tempo på 15 milliarder dollar per måned, sluttet tonen som var tilbøyelig til å opprettholde stimuli av presidenten Jerome Powell. støtte risikotaking.

Powell sa at tempoet i prosessen med å redusere kjøp ("taper") kan justeres i henhold til markedsforhold og understreket at tiltaket ikke gir noen indikasjon på når rentene vil begynne å stige i USA.

På slutten av dagen stengte dollaren ned 1,43 % og handlet til 5,58 R$.

Solana på fjerdeplass

Solana (SOL) som presterer best blant de høyeste altcoinene, fortsetter å marsjere og satte en ny rekord på over $240 tidligere i dag. I tillegg oversteg markedsverdien markedsverdien til Tether, og SOL er nå den fjerde største digitale ressursen med denne beregningen.

I tillegg var SHIB ned rundt 35% mot ATH, da den potensielle Kraken-listen over den populære meme-valutaen ble skjøvet tilbake.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-0,94%), Binance Coin (+0,57%), Solana (+4,10%), Cardano (-4,40%), Ripple (+0,21%) , Polkadot (+2,40%), Dogecoin (-3,11%), Shiba Inu (-13,88%), Earth (+0,66%) og Avalanche (+7,91%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer har økt til 2,84 billioner dollar siden i går.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen, besøk .

Solana (SOL)-innhold marsjerer til fjerdeplass i rangeringen av kryptovalutaer – Market Summary dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sentralbanker i EU jobber med DLT-basert aktivaoppgjør

Banca d'Italia og Deutsche Bundesbank delte erfaringer om distribuerte finansteknologibaserte oppgjør i en workshop.

Europeiske sentralbanker har økt innsatsen for å bruke distribuert ledger-teknologi (DLT), grunnlaget for blokkjede, i sentralbankpengeoppgjør.

Banca d'Italia og Deutsche Bundesbank, henholdsvis Italias og Tysklands sentralbanker, slo seg sammen for å jobbe med oppgjør i sentralbankpenger fra DLT-baserte aktivautvekslinger.

Den offisielle kunngjøringen understreket at hovedmålet med fellesverkstedet ikke var å bruke DLT som erstatning for konvensjonelle systemer. I stedet tar initiativet sikte på å komplementere gjeldende pengeoppgjørspraksis i sentralbanken med en programmerbar utløsermekanisme som kobler det DLT-baserte aktivaet, som en tokenisert verdipapir, og kontanter som skal gjøres opp via konvensjonelle betalingssystemer.

Det foreslåtte systemet vil minimere motpartsrisikoen for begge sider ved å bevare levering-mot-betalingsmåten for oppgjør, heter det i kunngjøringen. Den programmerbare utløseren vil utfylle den digitale euroen og tjene som en teknisk bro mellom eksisterende betalingssystemer brukt av Eurosystemets sentralbanker og det DLT-baserte oppgjøret av tokeniserte eiendeler.

DLT har potensial til å innlede nye produkter og tjenester, generere ytterligere inntektsstrømmer, redusere driftskostnadene og gjøre organisasjonsstrukturer mer effektive, sa den italienske sentralbanksjefen Ignazio Visco. Han understreket at en DLT-adopsjon på infrastrukturnivå i tradisjonelle markeder vil ta tid "på grunn av de nødvendige dybdeundersøkelser og kostnads- og risikovurderinger."

Relatert: Den europeiske sentralbanken kunngjør medlemmer av den digitale eurorådgivningsgruppen

"Hvis markedsdeltakere ønsker å høste fordelene av nye teknologier som DLT for oppgjør av tokeniserte eiendeler, bør sentralbanker støtte dette ved å muliggjøre oppgjør av det svarende kontantbenet i sikre sentralbankpenger," sa Deutsche Bundesbank-president Jens Weidmann. Han la til:

– Den testede triggerløsningen kan godt dekke markedets behov og beholde sentralbankpenger i systemene som drives av sentralbanker. Sammenlignet med å lage digital valuta for sentralbanker, kan en triggerløsning være operativ i en mye kortere tidsramme.»

Deutsche Boerse, Deutsche Bundesbank og det tyske finansbyrået gjennomførte en pilottest med deltakelse av Citibank, Barclays, Goldman Sachs, Commerzbank, DZ Bank og Societe Generale, for å bygge bro mellom tradisjonell finans og distribuert hovedbok-teknologi i mars 2021. Det tyske finansbyrået utstedte en 10 -års føderal obligasjon via DLT-utløsersystemet og testet verdipapirhandel på primær- og sekundærmarkeder som en del av piloten.

Subscribe US Now