Step Hero: NFT -spillet lanserer alfa -versjon denne onsdagen med airdrop

admin

Step Hero Step Hero er et rollespill for å tjene penger basert på NFT-er på Binance Smart Chain og Polygon-nettverket. DE…

Innholdet Step Hero: NFT -spillet lanserer alfa -versjon denne onsdagen med airdrop som først dukket opp i Cointimes .

Step Hero

Step Hero er et rollespill for å tjene penger basert på NFT-er på Binance Smart Chain og Polygon-nettverket. Testversjonen slippes onsdag (13) med en airdrop som lover å belønne 100 personer med ikke-soppbare tokens (NFT) i spillet.

Airdrop , som ble lansert i partnerskap med CoinMarketCap, har allerede 468 417 deltakere ved skriving av denne artikkelen. For å ha en sjanse til å vinne en NFT av det nye kryptospillet, bare opprett en Coinmarketcap-konto og følg tegningstrinnene.

Trinnene består i utgangspunktet av å legge til HERO- og STEP -tokens til Coinmarketcap 'overvåkningsliste', det vil si å markere dem med stjernen øverst på siden , samt å følge Step Hero på alle sosiale nettverk.

Ifølge youtuber PatoinTV er det fortsatt ingen måte å vite hvor mye spillere i gjennomsnitt vil tjene på spillet fordi det ikke er utgitt ennå, men det bør skje i onsdags i det minste alfa -versjonen.

Hva er Step Hero og hvordan fungerer det

Step Hero er et annet kortspill som surfer på den nye bølgen av blockchain -spill, alle elementer og tegn i spillet er representert med unike tokens (NFTs) som kan handles på et åpent marked.

Økosystemet består av en rollespill med fantasi-tema, en tverrkjedet NFT-markedsplass (BSC og Polygon), samleobjekter og STEP- og HERO-tokens.

Step Hero NFTs
Karakterkort fra Step Hero -spillet.

Historien bak rollespillet er basert på en kamp mellom Lucifers skyggearme og heltene ledet av erkeengelen Gabriel. Spillere kontrollerer helter og deltar i oppdrag for å beseire fiender og tjene penger i STEP -tokens.

I tillegg til å tjene STEP-tokens ved å utføre oppdrag, kan spillerne også velge HERO-innsats for å tjene poeng eller til og med gi likviditet til bassenger som HERO-BNB LP på den desentraliserte meglerhuset PancakeSwap.

I følge veikartet på det offisielle nettstedet , vil kryptospillet også inneholde en PvP (spiller mot spiller) arena kampmodus. I denne modusen vil brukerne kunne tjene enda mer penger ved å vinne åpne turneringer.

Hvem står bak Step Hero?

Ifølge informasjonen som er avslørt, har utviklerteamet 20 medlemmer med erfaring på forskjellige områder. "Vi er spillelskere med et ønske om å gjenskape legendariske karakterer fra barndommens spill i virkeligheten," sa en representant for teamet.

Teamets ambisjon er å gjøre Step Hero til det beste NFT -spillet på markedet, sa de.

Grunnlaget består av følgende personer:

  • Gabriel Vu-administrerende direktør: Vu er en teknologibasert gründer med over 10 års erfaring i e-handelssektoren. Han er grunnlegger-administrerende direktør i Ligovi Ecom og tidligere CMO for Phat Media.
  • Lilly Nguyen – Chief Marketing Officer: I tillegg til å ha en Master of International Marketing Management grad i Storbritannia, har Lilly Nguyen 6 års erfaring i profilerte virksomheter i Vietnam som VidGo, Vingroup, Viettel Telecom og andre teknologiske oppstart. Hun er ansvarlig for veksthacking og kreative roller.
  • Lucifer Nguyen – direktør for teknologi: Han er grunnleggeren av sPhoton Technology og Deverion. I tillegg er han en erfaren programvareutvikler som har vunnet prestisjetunge programmeringspriser som MSP Vietnam 2016 hackathon førstepremie og Vietnam National Imagine Cup 2015 andrepris.
  • Stephen Dong – Technical Lead, Blockchain Engineer: Han har over 8 års erfaring med å jobbe direkte med store kunder og IT -leverandører, inkludert 2 år i blockchain -feltet. Han brakte den omfattende tekniske arkitekturen til Step Hero takket være hans ferdigheter og innsikt i arkitekturen til desentraliseringsprotokollen, skalerbarhet og sikkerhet for systemet og DeFi -løsninger.
  • Krillin Tao – Art and Games Director: Tao har 15 års arbeidserfaring innen kunstnerisk kommunikasjon og spilldesign. Han var en av skaperne av animasjonsfarge -appen for barn som deltok i Bluebird Award – den største konkurransen for spillutviklere i Vietnam i 2016.

Hvor kan jeg kjøpe STEP and HERO?

De to spillemerkene er bare tilgjengelige på desentraliserte plattformer som PancakeSwap og Dodo, men det er verdt å merke seg at det eneste betydelige volumet er funnet på PancakeSwap.

Selv om kryptospill er på vei opp nylig, kan nye tokens være ekstremt volatile og resultere i tap for investorer. Ikke behandle denne artikkelen som en investeringsanbefaling.

Se også:

  • Illuvium: Nytt gratis NFT -spill betaler spillere på Ethereum
  • Thetan Arena: "Brawl Stars" som vil betale deg i kryptovaluta
  • Bli kjent med Bitcoins Free Fire: tjen penger på å spille
  • Mist: NFT -spill som er forbudt for barn under 17 år distribueres på Steam

Innholdet Step Hero: NFT -spillet lanserer alfa -versjon denne onsdagen med airdrop som først dukket opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Rapport: Drevet av DeFi økte Nord-Amerikas kryptovolum 1.000% fra år til år

Chainalysis sa at Nord -Amerikas DeFi -transaksjoner ble ledet av private investorer det siste året, med mange transaksjoner under $ 10.000.

Digitalt analysefirma Chainalysis rapporterte at veksten i Nord -Amerikas kryptomarked har blitt drevet av økningen i popularitet for desentralisert finans.

I rapporten Geography of Cryptocurrency fra 2021 sa Chainalysis at det månedlige kryptotransaksjonsvolumet i Nord -Amerika vokste med mer enn 1000% fra juli 2020 til juni 2021. Det månedlige volumet nådde en topp på 164 milliarder dollar i mai 2021 før det falt til litt over 100 milliarder dollar i juni.

I følge Chainalysis 'rapport var desentralisert finans, eller DeFi, i stor grad ansvarlig for at Nord -Amerika fortsatte å opprettholde sin posisjon som et av de største kryptomarkedene over hele verden. DeFi -transaksjoner representerte 37% av Nord -Amerikas totale transaksjonsvolum fra juli 2020 til juni 2021, hvor innbyggerne sendte omtrent 276 milliarder dollar i krypto til plattformer i DeFi -rommet.

Sentral-, Nord- og Vest -Europa -regionen sendte mest i krypto totalt - 389 milliarder dollar, omtrent 40% av det totale transaksjonsvolumet i samme tidsperiode. Chainalysis sa at "DeFi-hvaler" var ansvarlige for å gjøre regionen til verdens største kryptovalutaøkonomi, med flertallet av institusjonelle størrelsesoverføringer til plattformer innen desentralisert finans.

Imidlertid sa rapporten at Nord -Amerikas DeFi -transaksjoner ble ledet av private investorer det siste året, med mange transaksjoner under $ 10.000. Uniswap var den mest populære DeFi -plattformen i Nord -Amerika, med brukere som hadde sendt mer enn 100 milliarder dollar i transaksjonsvolum mellom juli 2020 og juni 2021.

"Akkurat nå er DeFi rettet mot kryptoinsidere," sa dYdX -vekstleder David Gogel. "Det er mennesker som har vært i bransjen en stund og har nok midler til å eksperimentere med nye eiendeler."

Relatert: Flytter kryptovaluta -episenteret seg bort fra Øst -Asia?

I tillegg har Krypto -markedet i Øst -Asia gått ned, sannsynligvis drevet av regulatoriske innbrudd på Kinas kryptoindustri og gruvedrift i regionen. Chainalysis rapporterte at P2P -handelsvolumet i Kina hadde falt betydelig det siste året, og rangerte landet på 155. plass over hele verden sammenlignet med 53. året før. Selv om Øst-Asia fortsatt mottok 591 milliarder dollar i kryptotransaksjoner mellom juli 2020 og juni 2021-en vekst på 452% fra år til år-stemplet firmaet regionen som den "langsomst voksende" i sin analyse.

"Gruvedrift er ikke den eneste delen av Kinas kryptokurrencyøkonomi som er rammet av angrepet," rapporterte Chainalysis. "Regjeringen har iverksatt andre handlinger som å føre kampanjer mot kryptovaluta i statsstøttede medier, plassere offisielle advarselsmeldinger på kryptovaluta-relaterte apper og potensielt støtte seg til sosiale medier for å undertrykke kryptovaluta-relatert innhold."

Subscribe US Now