Tibia-stil MMORPG vil implementere kryptovaluta i sin økonomi

admin

Kakele MMORPG-spill Spill i stil med MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) med sterk innflytelse fra suksessen på 2000-tallet – Tibia,…

Tibia-stil MMORPG-innhold vil implementere kryptovaluta i økonomien din. Dukket først opp på Cointimes .

Kakele MMORPG-spill

MMORPG-spill (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) med sterk innflytelse fra hiten på 2000-tallet – Tibia, kunngjør Play-to-Earn-implementering med kryptovaluta Nano (XNO) .

Å gjøre den "motsatte veien" av det vi ser i markedet, hvor et team utvikler sitt eget token og et nytt spill med den hensikt å lansere tokenet for handel, Kakele, som allerede har en solid base av brukere og spillere, siden 2020 , med en testet modell, bestemte seg for å implementere en kryptovaluta som også har en testet protokoll og et solid fellesskap, med nytte inn og ut av spillet.

hva er kakele

Kakele er en multiplattform 2D MMORPG med sterke referanser til spillet Tibia (1997), hvis idé kom for omtrent 10 år siden mellom to college-venner som ønsket å ha det gøy og tilby moro til andre entusiaster av stilen.

Kakele MMORPG-logo

Det ansvarlige selskapet er ViVa Games, som består av brasilianere.

Det er mulig å spille på mobil (Android og iOS) eller desktop (Windows, Mac og Linux) og i motsetning til de fleste P2E-spill som er tilgjengelig via nettleseren, krever det nedlasting, til tross for at det er veldig lett.

Det er 5 helteklasser å velge mellom: Mage, Hunter, Berserker, Warrior, Alchemist.

Det er servere plassert på alle kontinenter for bedre ventetid og mulighet for åpen eller valgfri PVP (player vs player) modus.

Implementering av Nano-kryptovalutaen

Programvaren er for tiden tilgjengelig i versjon 3.6, fullt operativ med en intern økonomi som allerede kjører gjennom valutaer i spillet (ingen blockchain) og fiat-betalinger for forbedringer.

I tillegg til en handel med gjenstander og karakterer også gjennom fiat-valutaer (som ekte).

Implementeringen av nanobetalinger forventes å finne sted mellom mars og april 2022 , i versjon 4.0 av programvaren.

I sin whitepaper forklarer teamet – ViVa Games – bestående av 2 utviklere (Bruno og Lucas) og 12 fellesskapsledere, dynamikken i spillet og den nye implementeringen.

Spillere som ønsker å fortsette i gratismodus, vil fortsette med den vanlige opplevelsen og vil ikke måtte betale for å spille, slik tilfellet er nå.

Gull likviditetspool av Nano

Hovedvalutaen i spillet er gull . Ervervet som en belønning ved å fullføre oppdrag eller ved å selge gjenstander til NPC-er eller i spillet i markedet (til andre spillere).

Med den nye implementeringen vil det være mulig å gjennomføre bytte Nano for Gull eller Gull for Nano, gjennom en sentralisert likviditetspool som vil definere byttekurset i henhold til markedslovene – tilbud og etterspørsel – for hver valuta i økosystemet til spillet.


I begynnelsen vil hver server ha en pool bestående av 1 milliard GULL og Ӿ2.0 NANO , men dette vil endre seg med økonomisk dynamikk.

Avspilling Kakele likviditetsbasseng, gull av nano

Det er viktig å forstå at bassenget er sentralisert og derfor er det større behov for tillit enn hva som vanligvis er tilfellet i blokkjedespill .

Kjøp og salg av karakterer og gjenstander med nano-kryptovaluta

Programvaren vil inneholde en plattform for handel med karakterer og gjenstander ved å bruke penger i spillet eller nano . På samme måte som allerede gjøres med Kakele Coin (kjøpt med fiat).

Men spillere vil være i stand til å forhandle kjøp og salg på en peer-to-peer-måte, utenfor programvaren.

NFT-system

Det er også en plan for å implementere elementer i NFT (ikke-fungible tokens) på Binance Smart Chain (BNB)-nettverket, for å komponere spilløkonomien.

NFT-er kan handles i spillet ved å bruke proprietære eller nano-mynter.

Og de kan også handles på desentraliserte NFT-plattformer.

I begge tilfeller opplyser teamet at alle handler vil være på kjeden, i det første laget, og alle data vil bli åpenbart avslørt på den offisielle nettsiden.

Begynn å spille akkurat nå!

Spillet har vært fullt operativt i 2 år, og du kan begynne å spille med en gang, med all fremgangen din lagret og vedlikeholdt etter oppdateringen planlagt til mars eller april 2022.

Spill av Kakele MMORPG-spill

Utviklerne uttalte at det er mulighet for å lage nye servere etter implementeringen av nano, for å tilby muligheten til en "ny start" med den nye økonomien for spillere som ønsker det.

Hva er fordelene og ulempene ved å implementere en eksisterende kryptovaluta?

Et veldig vanlig problem som vi ser med nye spill for å tjene penger utgitt på markedshypen, er at symbolene som driver spilløkonomien er nye kontrakter, med vilkårlige distribusjoner kontrollert av teamet, hvis sikkerhet og legitimitet avhenger direkte av det team .

I tillegg er tokens, i de aller fleste tilfeller, kun nyttige innenfor spillets univers, noe som skaper en mer skjør økonomi og mer avhengig av suksessen til spillet og den økonomiske modellen som er opprettet.

Hvis prosjektet viser seg å være bærekraftig på lang sikt – og spillet er en suksess, kan tokenet verdsette mye og gi positive resultater for investoren, men tvert imot ser eierne av tokenet seg selv med noe hvis verdi kan nå null på dagen for natten, siden det ikke har noen bruk utenfor det lille økosystemet som er skapt eksklusivt for det.

Bruken av eksisterende kryptovalutaer gir også teamet av utviklere en mulig diversifisering, arbeider med flere valutaer samtidig, og hvis en protokoll viser seg å være feil, påvirker det ikke selve spillet, da dette bare er en annen form for betaling. , som allerede er gjort med brasilianske real eller amerikanske dollar for kjøp i spillet.

En ulempe er at i dette tilfellet er spilløkonomien mer sentralisert, siden det er et selskap som administrerer betalinger, siden kryptovalutaer brukes som penger og ikke som en egen økonomi basert på smarte kontrakter.

Selve kryptovaluta er desentralisert og er, i likhet med penger, en sikker og varig protokoll, men betalingsmekanikken for spillet viser seg å være mer sentralisert.

Dette er alt i teorien, for selv med tokens opprettet på blockchain via smarte kontrakter, er det sentralisering i teamet , da tokenet avhenger direkte av spillet, som er sentralisert.

Eksklusivt intervju for Cointimes

Bruno svarte på noen spørsmål eksklusivt for oss på Cointimes.

Angående spillets økonomi, hvilke problemer og positive sider ser du slik det er i dag?

«Den nåværende økonomien fungerer bra. De som ikke vil bruke penger på spillet kan kjøpe Kakele Coins fra andre spillere for gull, og omvendt.

Det største problemet er inflasjonen av gull (og til slutt gjenstander). Disse ressursene er uendelige, det er ingen grense, så over tid vil mer og mer gull og gjenstander eksistere i spillet. Dette er et problem, fordi det er veldig vanskelig for nybegynnere å kunne delta i handel og økonomi, da de som har spilt lenge vil ha fordeler for å få gull og gjenstander lettere og allerede ha et større gulllager.

Og selv om vi har teoretiske løsninger på dette problemet, er det i praksis mye vanskeligere å implementere. Spillets økonomi kan virke enkel, men den bærer også med seg sosiale faktorer. Enhver endring kan gjøre spillet kjedelig i spillernes oppfatning, gjøre spillet vanskeligere, noe som fører til at vi mister mange spillere. Med andre ord, å finne den ideelle balansen er veldig vanskelig, og før enhver endring tenker vi 5 ganger!»

Og hva er problemene og positive for implementeringen av kryptovalutaer?

«Det store plusspunktet er at det er enkelt å sende penger peer-to-peer, uten mellomledd, enkelt og raskt. Folk fra hele verden spiller, og det er veldig vanskelig å dekke alle betalingsmåter, valutaer i hvert land, inkludert å sende penger til individuelle spillere (avgifter, skatter, mellomleddsbegrensninger, tusenvis av forskjellige integrasjoner).

Jeg tror det største problemet vil være adopsjon. Mange mennesker vet det ikke ennå og vet ikke hvordan de skal håndtere dem, noe vi håper vil forbedre seg med tiden!

Hvorfor valgte du Nano blant så mange prosjekter?

«Jeg oppdaget Nano ved å søke på internett etter kryptovalutaer optimalisert for mikrotransaksjoner. Det vi trengte var en valuta som var enkel å bruke og for å gjøre transaksjoner mellom spillet og fra spiller til spiller.

Da jeg fant Nano kunne jeg ikke tro det: gratis, raskt, skalerbart, bærekraftig og med et veldig engasjerende og støttende fellesskap! Jeg brukte noen uker på å studere denne kryptovalutaen, og hver dag ble det tydeligere at Nano var ideell for oss.

Vi lanserer det første systemet nå i mars eller april. Spillere vil kunne bytte Nano mot gull (og omvendt), og vil også kunne kjøpe Kakele-mynter med Nanos.»

Hva er dine planer for fremtiden og hvordan ser du på Kakele de neste årene?

«Vi har en plan for 2022, som vil gjøre det enklere for spillere som ønsker å gjøre forretninger utenfor spillet direkte med ting i spillet (som gull, gjenstander og karakterer). Dette utenlandske markedet eksisterer allerede, men vi ønsker å gjøre det legitimt og trygt!

I tillegg til 2023 har vi noen ideer i tankene, men vi er som regel veldig enige om hva som skal gjøres mot slutten av året, for mye kan endre seg.

Spillere hjelper mye med ideer til spillet, så vi ender opp med å implementere ting i spillet som vi ikke hadde planlagt før. Den eneste konstanten i planleggingen vår er oppdateringene vi gjør hver 2.–3. måned med nytt innhold til spillet (nye monstre, oppdrag, gjenstander og utfordringer!), slik at spillere kan ha det gøy mens vi implementerer eller revitaliserer eksisterende spillsystemer. tilbakemeldinger fra spillerne selv!»

Er det deg…

Hva synes du om initiativet og denne nye måten å se på implementeringen av kryptovalutaer i nettspill?

Ikke glem å dele med andre MMORPG- og Play-to-Earn-spillfans!

Tibia-stil MMORPG-innhold vil implementere kryptovaluta i økonomien din. Dukket først opp på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Morpheus.Network når veikartmålene og tiltrekker seg investorer med fokus på grunnleggende

En smart kontraktoppgradering og nylig integrerte masternoder har gitt MNW friskt bullish momentum, og muligens setter prosjektet opp for suksess i 2022.

Den globale forsyningskjeden har blitt et område med intens fokus i løpet av de siste par årene, og press fra pandemien og etterslepne havner har ført til et enormt utvalg av mangel på dagligvarer.

En protokoll som fokuserer på å optimalisere supply chain management og bygge styrke basert på data fra Cointelegraph Markets Pro er Morpheus.Network (MNW), en supply chain software-as-a-service mellomvareleverandør designet for å integrere eldre systemer med nye teknologier.

VORTECS™ resultattavleledere. Kilde: Cointelegraph Markets Pro

Ifølge data fra Cointelegraph Markets Pro har markedsforholdene for MNW vært gunstige en stund.

VORTECS™ Score, som er eksklusivt for Cointelegraph, er en algoritmisk sammenligning av historiske og nåværende markedsforhold utledet fra en kombinasjon av datapunkter. Disse inkluderer markedssentiment, handelsvolum, nylige prisbevegelser og Twitter-aktivitet.

VORTECS™-poengsum (grønn) vs. MNW-pris. Kilde: Cointelegraph Markets Pro

Som vist i diagrammet ovenfor, har VORTECS™-poengsummen for MNW blitt hevet i den grønne sonen i det meste av den siste uken og registrerte en topp på 91 den 15. januar da prisen begynte å trende høyere med en topp på 26 % til $1,75.

Her er en titt på tre faktorer som støtter bygningsdriften for MNW.

Morepheus oppgraderer sin smarte kontrakt

En av de største faktorene som har påvirket prisen og momentumet for MNW de siste månedene har vært de smarte kontraktsoppgraderingene og token-bytteprosessene som ble igangsatt 19. oktober 2021.

I prosessen med å oppgradere til nye smarte bedriftskontrakter for økt sikkerhet og høyere effektivitetsnivåer, ble det utført et token-bytte fra det gamle MRPH-tokenet til det nye MNW-tokenet på 1:1-basis.

Med de nye smarte kontraktene på plass, kan programmer som er lagret på blokkjeden nå kjøres automatisk under visse vilkår eller betingelser som er blitt enige om av de involverte partene, i likhet med virkelige kontrakter.

Disse oppgraderingene gir et nytt nivå av automatisering ved å muliggjøre øyeblikkelige resultater samtidig som de reduserer behovet for tredjepartsformidlere.

Introduksjon av masternoder

Masternoder som ble integrert i protokollens struktur, var den andre utviklingen som var ansvarlig for de positive utsiktene til Morpheus.Network. Dette førte til et mer desentralisert nettverk samtidig som det ga medlemmer av samfunnet en sjanse til å bidra til økosystemet i bytte mot belønninger.

Utrullingen av masternoder er satt til å finne sted i løpet av den årlange token-bytteperioden som slutter 19. oktober 2022. Alfa- og betatestingsprogrammene vil tilby MNW-tokenholdere en 18 % APR basert på antall tokens de har satset.

Den minste noden som er tilgjengelig for drift krever at 1800 MNW er låst. De største nodeoperatørene krever en forpliktelse på 360 000 MNW for å validere transaksjoner.

Morpheus.Network satte av 1,2 MNW i belønninger for alfa- og betatestingsprogrammene. Av midlene vil 12,5 % gå til alfanoder mens de resterende 87,5 % vil bli distribuert til beta-noder i løpet av 2022.

Relatert: Altcoin Roundup: Tre blokkjedeprotokoller tar forsyningskjedekrisen frontalt

Investorer blir positive på nye partnerskap

En tredje faktor som har ført til den økende VORTECS™-score og positive utsikter for MNW har vært et voksende økosystem av partnerskap samt den økende anerkjennelsen fra det bredere forsyningskjedesamfunnet av hva protokollen har oppnådd.

I oktober 2021 ble Morpheus.Network valgt til å motta 2021 ISCEA PTAK Award for Supply Chain Excellence på SCTECH2021-konferansen. Den ble også kåret til 2021 Enterprise Blockchain Awards-finalist.

Når det gjelder partnerskap, har Morpheus.Network slått seg sammen med Geometric Energy Corporation og Space-X for å bidra til DOGE-1-oppdraget til månen. Dette vil tillate protokollen å utforske nye måter å optimalisere romforsyningskjeden på.

Mer nylig har Morpheus.Network også samarbeidet med VIDT Datalink for å bidra til å gi mer åpenhet og sikkerhet til verdens forsyningskjeder.

Synspunktene og meningene som uttrykkes her er utelukkende forfatterens og reflekterer ikke nødvendigvis synspunktene til Cointelegraph.com. Hver investering og handel innebærer risiko, du bør utføre din egen forskning når du tar en beslutning.

Subscribe US Now