Tyrkisk megleroppføring fører Shiba Inu til ATH

admin

Shiba Inu representasjon Den Istanbul (Tyrkia) baserte kryptovalutamegleren Paribu har notert Shiba Inu (token: SHIB), og hjelper kryptomeme å nå…

Oppføring av innhold på tyrkisk meglerhus driver Shiba Inu til ATH dukket først opp på Cointimes .

Shiba Inu representasjon

Den Istanbul (Tyrkia) baserte kryptovalutamegleren Paribu har notert Shiba Inu (token: SHIB), og hjelper kryptomeme med å nå en ny ATH (historisk høyde).

Paribu, lansert i februar 2017, er en av Tyrkias mest populære kryptobørser, med rundt 5 millioner brukere.

I et innlegg i går kunngjorde «Tyrkias høyeste volum kryptovaluta-handelsplattform» (med et gjennomsnittlig daglig transaksjonsvolum på USD 600 millioner) at den hadde børsnotert Shiba Inu.

Coinbase, en annen populær kryptomegler, beskrev Shiba på denne måten da de annonserte kryptovaluta på plattformen deres (15. juni) Coinbase Pro:

"Shiba Inu (SHIB) er et symbol som ønsker å være et Ethereum-basert alternativ til Dogecoin (DOGE), den populære memecoinen. I motsetning til Bitcoin, som er designet for å være sparsom, er SHIB med vilje rikelig (den sirkulerende forsyningen på en kvadrillion). Shiba Inu Token-økosystemet støtter prosjekter som en NFT-kunstinkubator og utviklingen av en desentralisert utveksling kalt Shibaswap.»

#SHIBARMY ber om Robinhood-oppføring

Fra 23. oktober til i dag 27. oktober har SHIB-tokenet en verdi på rundt 140 %. Samfunnet hevder at dette bare er begynnelsen, mens skeptikere sier at det dannes en "boble".

Individuelle investorer ber Robinhood Markets Inc. om å liste opp gjeldende meme-valuta.

Og mens mange detaljinvestorer tror at meme-token er den neste Dogecoin i kryptovaluta-verdenen, er det ganske mulig at mange Robinhood-brukere vil sette pris på muligheten til å investere pengene sine i et meme basert på et annet meme.

Som Robinhood rapporterte i går (26), falt kryptovalutatransaksjonsinntektene med 78 % i tredje kvartal sammenlignet med de tre foregående månedene.

I mellomtiden var #SHIBARMY på Twitter og sosiale medier surret med forespørsler om å la deg handle valutaen i appen din.

Men selskapet nølte og rettferdiggjorde at til tross for etterspørselen og den harde konkurransen fra andre meglerplattformer som allerede har notert Shiba Inu, er det regulatoriske miljøet rundt de nye valutaene fortsatt under utvikling, og sa at det vil være forsiktig med å legge til nye valutaer, spesielt hvis det er en risiko for å reise bekymringer fra regulatorer om uregistrerte obligasjoner.

I andre halvår tjente Robinhood omtrent 64 % av 233 millioner dollar i inntekter fra DOGE alene.

Men i tredje kvartal falt kryptovalutrelaterte inntekter til bare 51 millioner dollar da DOGE (som hadde blitt utbasunert av milliardærer som Elon Musk og Mark Cuban) mistet litt medieplass.

Shiba Inu – som kaller seg «The Dogecoin Killer» – tar nå sin plass i hjertene til memecoin-entusiastene.

Shiba Inu hadde redusert noen av inntektene sine tidligere denne uken etter at Elon Musk tvitret at han ikke eide mynten. I en påfølgende tweet sa han at han kjøpte Bitcoin, Ether og Dogecoin og "det er det".

I mellomtiden ber en underskriftskampanje på Change.org Robinhood om å liste SHIB på plattformen deres, og den har allerede tiltrukket seg mer enn 325 000 underskrifter. Vil de ha styrke til å få noteringen?

Les mer:

  • Med Altair-oppdateringen live, er Ethereum 2.0 ganske nærme
  • Verdens dyreste whiskyfat auksjoneres med NFT for 13 millioner R$
  • Monsta Infinite: lær hvordan du spiller Axie Infinite fra Binance-nettverket

Oppføring av innhold på tyrkisk meglerhus driver Shiba Inu til ATH dukket først opp på Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Eth2s Altair-oppgradering går problemfritt med 98,7 % av nodene nå oppgradert

Altair-oppdateringen vil introdusere Beacon Chain til Ethereum Mainnet.

Ethereum 2.0 Altair Beacon Chain-oppdateringen har fått en vellykket start, med 98,7 % av nodene allerede oppgradert.

Den 27. oktober twitret Ethereum 2.0-utvikler Preston Vanloon at Altair-oppgraderingen hadde blitt «aktivert vellykket».

Altair er den første oppgraderingen til Beacon Chain siden den ble online i desember 2020 og er sannsynligvis den siste før sammenslåingen med Ethereum-nettverket og endringen til proof-of-stake.

Oppgraderingen bringer lett-klientstøtte til kjernekonsensus, rydder opp i beacon state incentive accounting, fikser noen problemer med validator insentiver, og trapper opp straffeparamene (straff for offline validatorer) i henhold til EIP-2982 .

Paul Hauner er hovedutvikleren og anmelderen av Altair-koden i Lighthouse, en Ethereum 2.0-implementering. Hauner fortalte Cointelegraph:

"Altair introduserte to primære endringer. For det første la det til støtte for lette klienter, som er noder med lite ressurser som følger kjeden med færre funksjoner og litt svakere sikkerhetsforutsetninger. Tenk på en lett node på telefonen eller i nettleseren din. For det andre, det økte straffen for å være frakoblet og for å kutte. Disse straffene ble satt lavt fra begynnelsen, slik at vi ikke straffet brukere som bare lærte tauene. Sammenslåingen vil øke disse straffene enda mer. Bortsett fra disse to primære endringene, var det en håndfull effektivitet og ryddighet."

Altair-oppgraderingen var en hard gaffel, noe som betyr at noen av de rundt 250 000 validatorene som ikke oppgraderte nå er offline, og vil se sin ETH-andel sakte reduseres med en hastighet på rundt 10 % per år.

For å være kompatibel med Altair-oppgraderingen, måtte beacon node-operatører oppdatere sin klientversjon, en prosess som bare tok rundt 10 minutter.

Selv om deltakelsen falt så lavt som 93,3 % i løpet av den første epoken etter oppgraderingen, økte den raskt til rundt 95 % og har siden steget til rundt 98,7 % med omtrent én prosent igjen.

"Det ser ut til at vi har praktisk talt alle validatorene online og kjører Altair nå. Det er vanskelig å si noe om disse personvernbevarende systemene, men jeg vil si at vi ikke har mer enn 1–2 % fortsatt offline," sa Hauner.

I følge Beacon Chain-data klokker dette inn på rundt 247 400 aktive validatorer og 3 000 inaktive validatorer.

Ethereum 2.0-utvikler Jeff Coleman twitret : "Hvis de ikke fikser det, vil de krysse en terskel og bli kastet ut."

"Jeg tror at full utstøting vil skje når de faller under 16 ETH, noe som vil ta ganske lang tid siden nettverket fortsatt er ferdigstilt," sa Coleman.

"Protokollen ser ingen forskjell mellom en validator som ikke har oppgradert og en som bare er midlertidig offline på grunn av et strøm- eller nettverksproblem. De som ikke oppdaterte trenger bare å oppdatere og deretter starte nodene på nytt, de vil begynne å validere igjen når noden deres innhenter Altair-kjeden," forklarte Hauner.

Ethereum-utviklerne vil puste lettet ut ettersom den vellykkede oppgraderingen betyr full fart frem mot sammenslåingen og det planlagte målet om å være klar til å "slå av Proof of Work for alltid" innen februar 2022.

Utvikler Ben Edgington beskrev betydningen av oppgraderingen i et blogginnlegg fra tidligere denne måneden:

"Dette er vår eneste praksis i det virkelige liv for å oppgradere beacon-kjeden før sammenslåingen. Hvis det går dårlig (kanskje fordi mange aktører ikke oppgraderte kundene sine i tide), vil det helt sikkert skyve sammenslåingsdatoen tilbake.»

"Beviset for innsatsoppgradering, kjent som The Merge, vil være den største oppgraderingen i Ethereums historie."

"Altair-oppgraderingen vil gi oss verdifull erfaring for å sikre at The Merge går jevnt når den er klar for distribusjon i 2022," sa Edgington.

Les mer: Ethereum 2,0 tommer nærmere med Beacon Chain's Altair-oppgradering

Beacon Chain er den første fasen av Ethereums nye proof-of-stake blokkjede, som vil fusjonere med det nåværende hovednettet som en del av implementeringen av Ethereum 2.0.

PoS er 99 % mer energieffektiv enn PoW, som er metoden Bitcoin ( BTC ) gruvearbeidere bruker og er avhengige av stakers og validatorer i stedet for gruvearbeidere.

Den endelige oppgraderingen av Ethereum 2.0 er planlagt til tidlig til midten av 2022.

Subscribe US Now