Ukentlig rapport: Bloomberg og Galaxy Digital Launch DeFi Index

Ukentlig rapport: Bloomberg og Galaxy Digital Launch DeFi Index

Her er de beste overskriftene for kryptovaluta som du ikke kan gå glipp av denne uken

Coinbase vil investere minst 10% av all fremtidig fortjeneste i digitale eiendeler

Den største amerikanske kryptovalutautvekslingen, Coinbase, kunngjorde i dag at det vil være det første børsnoterte selskapet som har Ethereum, DeFi -tokens og Proof of Stake -eiendeler etter at børsens styre godkjente et forslag om å legge til 500 millioner dollar i kryptovaluta i balansen.
Konsernsjef Brian Armstrong logget på Twitter for å kunngjøre at Coinbase vil investere 10% av sin kvartalsvise nettoinntekt i digitale eiendeler. Den utøvende direktøren la til at han forventer at prosentandelen av fortjenesten til investeringer i kryptokurver bare vil øke i de kommende årene.
I en blogg som ble utgitt etter kunngjøringen, forklarte Coinbase sin beslutning med at børsen ser for seg en fremtid der alle former for daglige økonomiske transaksjoner vil være basert på kryptokurver og digitale eiendeler. Så, som et skritt mot denne adopsjonen, håper Coinbase å gå foran med et godt eksempel og begynne å etablere utilitaristisk kryptovaluta gjennom et tilbakekjøpsprogram.
Når det gjelder beslutningen, sa finansdirektør Alesia Haas at han tror at et økende antall selskaper vil beholde digitale eiendeler på balansen i fremtiden.
"Vi håper at ved å inkorporere flere digitale eiendeler i vår egen bedrifts økonomiske praksis, kan vi ta et nytt skritt mot å bygge en mer åpen krypto-økonomi," avsluttet han.

Forskning avslører: Økt kryptobevissthet og adopsjon i minoritetsgrupper

En meningsmåling utført av Harris Poll for USA Today viste at minoritetsgrupper i USA, inkludert svarte, latinamerikanere og LGBTQ+ amerikanere, ikke bare viste større bevissthet om kryptokurver, men også var mer sannsynlig å eie dem.
Resultatene er hentet fra undersøkelser som intervjuet amerikanske og voksne i 2010 og 2003 i juni og juli. Mens 13% av den generelle amerikanske offentligheten og 11% av hvite amerikanere rapporterte å ha digitale eiendeler, indikerte 23% svarte amerikanere, 17% latinamerikanere og omtrent 25% amerikanere i LGBTQ+ -samfunnet at de hadde investert i kryptokurver.
I tillegg sa mer enn 50% av respondentene fra minoritetsgrupper at de var kjent med kryptokurver. I kontrast trodde bare 37% av de hvite amerikanerne at de var kjent med kryptovalutaen. Mens bare 28% av allmennheten hevdet å ha blitt urettferdig behandlet av banknæringen, var mer enn 43% av svarte amerikanere og 39% av LHBTQ+ amerikanere enige i uttalelsen.
Harris Poll -sjef John Gerzema understreket at resultatene kan sees i lys av den lange historien om økonomisk diskriminering av minoritetsgrupper. Han la til at kryptovaluta tilbyr et alternativ med "nå, åpne og tilsynelatende få barrierer", noe som gjør det populært blant minoritetssamfunn.

Bloomberg lanserer DeFi Index etter 9 forskjellige prosjekter

Bloomberg samarbeider med Galaxy Digital for å utvide rekkevidden innen Decentralized Finance (DeFi) ved å lansere Bloomberg Galaxy DeFi Index. Finansnyhetsnettstedet jobber også med Galaxy Digital Management for å tilby et passivt administrert DeFi -sporingfond kalt Galaxy DeFi Fund.
DeFi -indeksen sporer ytelsen til DeFi -industrien ved å måle ytelsen til de største DeFi -protokollene på markedet. For øyeblikket inkluderer disse protokollene Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Maker (MKR), Compound (COMP), Yearn.Finance (YFI), Syntetisk (SNX), SushiSwap (SUSHI), 0x (ZXR) og Uma (UMA) )
Bloomberg rapporterte at prosjekter ble valgt basert på faktorer som priskvalitet, institusjonelle forhandlinger og forvaringsberedskap. Indeksen er designet for å sikre at ingen prosjekter noensinne er ansvarlig for mindre enn 1% av den totale indeksverdien. På samme måte kan ingen prosjekter representere mer enn 40% av indeksen alene. Andre DeFi -protokoller vil bli lagt til eller fjernet månedlig, heter det i kunngjøringen.
Kunngjøringen om Bloombergs lansering av DeFi Index kommer bare måneder etter Bitwises lansering av DeFi Crypto Index Fund.

Central Bank of Netherlands advarer mot Binance

Den nederlandske sentralbanken, De Nederlandsche Bank (DNB), ga i går ut en advarsel om at verdens største kryptovaluta -utveksling, Binance, opererte i landet uten å oppfylle nødvendige juridiske standarder.
Meldingen forklarte at Binance ikke klarte å bevise at den var i samsvar med nederlandske forskrifter for hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme. Binances virksomhet som leverandør av depotporteføljetjenester og som en børs som letter transaksjoner mellom virtuelle og fiat -valutaer er ulovlig i landet, sa sentralbanken.
"Dette kan øke risikoen for at klienter blir involvert i hvitvasking av penger eller finansiering av terror," advarte advarselen.
Nederland blir det siste på listen over land som inkluderer Malaysia, Japan, Storbritannia, Caymanøyene, Hong Kong, Thailand, Tyskland og Litauen som utsteder advarsler mot Binance.
Som svar på utviklingen sa Binance -sjef Changpeng Zhao at Binance går fra å være en sentral teknologisk innovatør til et selskap for finansielle tjenester. Han understreket at overholdelse av forskrifter var Binances topprioritet og la til at sentralen har utvidet sine juridiske og samsvarsteam betydelig for å møte forskriftsmessige behov i forskjellige territorier.

Etter å ha signert høyprofilerte partnerskap med UFC og Formel 1, kunngjorde leverandøren av digitale eiendeler, Crypto.com, et innovasjons- og teknologipartnerskap med den italienske fotballigaen Lega Serie A denne uken.
I en uttalelse forklarte Lega Serie A at Crypto.com vil bruke teknologi for å forbedre seeropplevelsen, med viktige kringkastingsøyeblikk for ligaen. Det flerårige partnerskapet vil også fokusere på å presentere det prestisjetunge "månedens mål", samt bistå i bruk av videoreproduksjoner i dommeravgjørelser, for eksempel å bedømme legitimiteten til mål og erklære feil.
Tidligere hadde Crypto.com lansert et ikke-soppbart token- eller NFT-tilbud for Lega Serie A på den italienske fotballcupen tidligere i år. Det nye partnerskapet forventes derfor å føre til lansering av flere NFT -samlinger.
Lega Serie A -sjef Luigi De Siervo sa at partnerskapet var et av mange markedsføringsinitiativer som ble designet for fansengasjement og har som mål å bringe fansen nærmere spillet ved hjelp av innovasjon og teknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *