US CVM forlater bitcoin utenfor 2021-reguleringsagendaen

admin

US CVM forlater bitcoin utenfor 2021-reguleringsagendaen SEC, den amerikanske CVM. Chip Somodevilla / Getty ImagesCoingoback "srcset =" https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1.jpg 700w, https://cointimes.com.br/wp-content/ opplastinger / 2021/06 / Banner-Coingoback-700x150-1-300x64.jpg 300w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-150x32.jpg 150w, https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/2021/06/Banner-Coingoback-700x150-1-585x125.jpg 585w "datastørrelser =" (maks. Bredde: 700px) 100vw, 700px "width =" 700 "height =" 150 "style =" display: inline-block;Ryktet har det, negative amerikanske forskrifter kan redusere prisen på bitcoin i år. Denne FUD kan ha blitt omgjort i dag med utgivelsen av 2021-reguleringsagendaen til US Securities and Exchange Commission (SEC), som ikke nevner regulering av kryptovaluta.

Kryptovaluta er utenfor SECs siste regulatoriske agenda

Kontoret for reguleringsanliggender og informasjon utgav Biden-administrasjonens våren 2021 Unified Agenda for Regulatory and Deregulatory Actions forrige uke. Den beskriver "handlingene som forvaltningsorganer planlegger å utføre på kort og lang sikt", som gir "viktig varsel og åpenhet om forslag til regulerings- og avreguleringsaksjoner innen utøvende filial", forklarer vedlagte kunngjøring. Securities and Exchange Commission's årlige regulatoriske rapport ”fra US Securities and Exchange Commission (SEC), kunngjorde byrået uavhengig, og presiserte:“ Rapporten, som inkluderer bidrag relatert til Securities and Exchange Commission, lister opp de kortsiktige og langsiktige reguleringshandlingene som forvaltningsorganer planlegger å utføre . "


Vil du tjene Bitcoins?
Vi hjelper deg med dette.
Åpne en gratis konto!


Noen av elementene SEC vil vurdere inkluderer avsløringer relatert til værrisiko, styrets mangfold og fordelaktig eierskap og utveksling. SEC vil også fokusere på reglene angående SPACs (Special Purpose Acquisition Company) og på informasjonsreform om short selling. Den komplette listen finner du her.

SEC har øye med kryptovaluta meglere

SEC-styreleder og tidligere MIT-blockchain-professor Gary Gensler kommenterte: ”For å oppfylle vårt oppdrag om å beskytte investorer, opprettholde rettferdige, ordnede og effektive markeder og tilrettelegge for kapitaldannelse, har SEC mye reguleringsarbeid fremover. Jeg ser frem til å samarbeide med mine kommisjonærer og det dedikerte teamet for å foreslå og fullføre regler som vil styrke markedene våre, øke gjennomsiktigheten og beskytte investorer. ”Mens bitcoin og kryptokurrency ikke er på SECs regulatoriske agenda i år, har Gensler snakket om behovet for å beskytte investorer og regulere kryptovalutautvekslinger. I forrige måned oppfordret presidenten Kongressen til å vedta kryptokurrencylovgivning for å "beskytte investorer," og la til at kryptokursutvekslinger trenger mer regulering. SEC advarte investorer om handel med Bitcoin futuresfond i forrige uke. Så langt har byrået ført 75 håndhevelsestiltak relatert til krypto. I mellomtiden søker et økende antall selskaper godkjenning for å handle bitcoin børshandlede fond (ETF).Tror du SEC vil passere en bitcoin ETF eller innføre nye regler for kryptovaluta i år? Legg igjen din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Møt Ulrichs stakkars tvillingbror, Fernando Ulpoor

Fernando Ulpoor, Ulrichs tvillingbror.Alle som har fulgt Cointimes i noen tid, vet allerede Fernando Ulrich, en siviløkonom fra den østerrikske skolen og Bitcoin-pioner i Brasil, det som få mennesker vet er at han har en tvillingbror som er uenig i nesten alle stillingene hans. Med en vri på etternavnet, Fernando […]

Subscribe US Now