Varamedlem foreslår at arbeidere kan motta lønn i Bitcoin

admin

Stedfortreder Luizão Nestlederen fra Paraná, Luizão Goulart, tilknyttet republikanernes parti, presenterte i dag (11/05) et lovforslag som fastslår hvilken del…

Innholdet Deputy foreslår at arbeidere kan motta lønn i Bitcoin dukket først opp i Cointimes .

Stedfortreder Luizão

Stedfortrederen fra Paraná, Luizão Goulart, tilknyttet republikanernes parti, la i dag (11/05) frem et lovforslag som fastslår at en del av arbeiderens godtgjørelse, valgfritt, kan betales gjennom kryptovalutaer.

Prosjektet foreslår at både ansatte i privat sektor og offentlig ansatte kan motta lønnen sin i bitcoin eller andre kryptovalutaer.

Betalingsmåten må fastsettes etter gjensidig avtale mellom arbeideren og arbeidsgiveren, og grensene for prosentandelen av betalingen i kryptovalutaer vil velges fritt av arbeideren, "enhver pålegg fra arbeidsgiveren er forbudt".

Hvis den blir godkjent, trer loven i kraft 90 dager etter publisering.

Prosjekt sier at kryptovalutaer løser statens kontantproblem

Prosjektet hevder at forslaget er i tråd med digitaliseringen som allerede foregår i det globale finansmarkedet.

«Det finansielle systemet i seg selv har modernisert seg med fremveksten av internett. Som et resultat ble penger også representert med sifre på en dataskjerm. Banker har nettbanksystemer, som lar folk foreta globale betalinger og transaksjoner uten å måtte forlate hjemmet sitt.» – opplyser prosjektet

Men ifølge Luizão er den viktigste delen av prosjektet å samarbeide om å "løse kontantproblemet til føderale, statlige og kommunale myndigheter, og tilby alternativer i form av betaling til offentlige tjenestemenn".

Stedfortrederen foreslår at innsetting av kryptovalutaer i den brasilianske økonomien vil bidra til å flytte den og gjøre den mer moderne.

Det er verdt å huske at regjeringen i El Salvador, den første som tok i bruk bitcoin som sin offisielle valuta, allerede har tjent mer enn 20 % i dollar ved å kjøpe 400 bitcoins 6. september 2021. Innbyggerne i det lille mellomamerikanske landet er også til fordel for bankdisintermediation, som var ansvarlig for gebyrer på over 15 % i internasjonale overføringer.

Stedfortreder Luizão støtter den digitale virkeligheten

Det er ikke første gang den republikanske nestlederen har snakket om digitale mynter. Han venter fortsatt på digitaliseringen av den brasilianske valutaen i form av CBDC, og i juli i fjor sendte han til og med inn en forespørsel om informasjon om fremdriften i denne prosessen.

På den tiden forsvarte Goulart smidighet i prosessen med å ta i bruk digitale betalingsmidler for å unngå fysisk kontakt mellom mennesker og derfor redusere smitten av covid-19.

Kanskje ditt nylige forslag vil hjelpe Brasil med å gå fra en svak og fallende valuta som realen, som allerede har mistet 86 % av kjøpekraften siden den ble opprettet, til et mer stabilt pengesystem basert på en sterk valuta som bitcoin .

Sjekk ut hele prosjektet på lenken nedenfor:

https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/20211/11/PL-3908-2021.pdf

Se også:

  • Miami-ordføreren blir den første amerikanske politikeren som mottar Bitcoin-lønn
  • NFL-spiller mottar i Bitcoin og donerer 1 million dollar i BTC
  • New Yorks ordfører vil motta 3 måneders lønn i Bitcoin

Innholdet Deputy foreslår at arbeidere kan motta lønn i Bitcoin dukket først opp i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Reddit skal angivelig tokenisere karmapoeng og ta med 500 millioner nye brukere

Reddit-ingeniør, Rahul, fremhever den sosiale medieplattformens innsats for å forbedre brukerinteraksjon gjennom ulike kryptovaluta-initiativer.

Den amerikanske sosiale mediegiganten Reddit kan snart konvertere brukernes karmapoeng til Ethereum-baserte (ERC-20) tokens og ombord 500 millioner nye kryptobrukere i prosessen, ifølge en nyansatt Reddit-ingeniør.

En serie tweets laget av Reddit-ingeniøren Rahul fremhever Reddits innsats for å forbedre brukerinteraksjonen gjennom ulike kryptovaluta-initiativer. Som Cointelegraph rapporterte i juli 2021, hadde plattformen lansert sin egen lag-2-rollup ved å bruke Arbitrum-teknologi for sine belønningspoeng , kalt Community Points. I følge nettstedet:

"Dine fellesskapspoeng finnes på blokkjeden, uavhengig av Reddit, hvor de bare kan kontrolleres av deg (akkurat som Bitcoin ( BTC )!)."

Reddits partnerskap med Offchain Labs sitt Arbitrum-nettverk vil tillate opprettelsen av en separat blokkjedeforekomst, som skal brukes til å lagre brukernes tokeniserte fellesskapspoeng.

For øyeblikket er fellesskapspunktene til omtrent 80 000 brukere fra to subreddits – r/cryptocurrency og r/FortNiteBR – flyttet til Rinkeby Testnet på Arbitrum-nettverket, som ifølge Rahul skal skaleres for gassfrie transaksjoner:

Dessuten vil Reddit-fellesskap også ha muligheten til å dele blokkjeder gjennom fellesskapsbaserte beslutninger, i tillegg til å gi rom for å utforske nye strategier for inntektsgenerering med Web 3.

«Når vi alle gjennomfører dette, vil vi legge 500 millioner web2-brukere inn i web3, og da er det ingen vei tilbake. La meg si det igjen - 500 millioner nye kryptobrukere.»

Relatert: Reddit kan forberede seg på å lansere sin egen NFT-plattform

Reddit har vært hjemsted for en rekke fellesskapsdrevne kryptoinitiativer, inkludert Dogecoin ( DOGE )-innsamlinger og fortsetter å imøtekomme et stort kryptosamfunn.

Den 22. oktober rapporterte Cointelegraph om Reddits utkikk etter en senior backend-ingeniør for en plattform som er ansvarlig for «millioner av brukere til å lage, kjøpe, selge og bruke NFT-støttede digitale varer». I følge Reddit via stillingsannonsen:

«Med hvert nytt NFT-prosjekt dukker det opp et levende fellesskap av eiere. Over tid tror vi at dette bare vil vokse, og NFT-er vil spille en sentral rolle i hvordan fans støtter favorittskaperne og -samfunnene deres."

Andre sosiale medieplattformer, inkludert Twitter og TikTok, har også begynt å tillate NFT-eksponering for sine brukere , noe som signaliserer en større mulighet for kryptos mainstream-adopsjon.

Subscribe US Now