Ved siden av taproten din faller Bitcoin under $65 000 – Markedssammendrag

BTC taproot markedsforhold

Denne fredagen (12) handles bitcoin (BTC), ned 1,7 % på dagen, under nivået på USD 65 000 – R$ 345 699 i de viktigste brasilianske meglerne. To variabler kan påvirke eiendelens markedsforhold.

Sjekk ut dagens markedsoppsummering hvilke variabler som påvirker prisen på bitcoin og også hva som er situasjonen til realen, som er på tolvte plass i rangeringen av fiat-valutaer etter markedsverdi.

Nær Taproot Bitcoin faller ifølge CoinGOLive
Kryptovalutarangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin markedsforhold

Etter at den største kryptovalutaen på markedet forårsaket enorm smerte for handlende med belåning, steg den og slo seg ned til rundt $65 000, som vi rapporterte i går .

Den svevde rundt det nivået en stund før den falt til $64 274 minutter siden, hvor den også er nå, ned 1,7 % på 24 timer.

Markedsforholdene for Bitcoin ifølge Ecoinometrics er imidlertid supergode. Den nylige rapporten delt av selskapet påpeker at BTC nettopp har nådd en ny historisk rekord og fortsatt gjorde det med den samlede risikoindeksen som viser at markedet ikke er overopphetet.

Samlet risiko synker også
Bitcoin Samlet risikonivå – Kilde: Ecoinometrics

Det som kan påvirke markedsforholdene i løpet av få dager er nettverksoppdateringen, kalt Taproot.

Taprootoppdateringen kan forberede en mer solid vei for implementeringen av BIP 0156-forslaget, som forbedrer protokollens sikkerhet, og legger enda mer til økningen i personvernet og sikkerheten til brukere og noder når de utfører transaksjoner på nettverket.

Les også: Bitcoin-utviklertips om neste oppdatering, forstå

Mens forholdene er gunstige for Bitcoin-okser, lever ikke kryptomarkedet i en boble. I motsetning til hva noen investorer fortsatt tror , blir det i økende grad integrert i det globale finansmarkedet.

Så, mer enn noen gang, er aktivaprisene helt klart prisgitt en likviditetskrise som kan ramme aksjemarkedet.

Cointimes har allerede rapportert om mulige virkninger av en eiendomskrise på kryptovalutamarkedet. Du kan gå dypere inn i emnet i følgende tekst: " Hvordan Evergrande påvirker Bitcoin: nok en eiendomskrise for kontoen ".

Hvordan fortsetter Precatório PEC å bringe lettelse til det brasilianske markedet?

I motsatt retning av kryptovalutaer i dag, har børsen og børsen en restitusjonsdag. Dollaren falt til R$5,404, det laveste nivået på mer enn en måned; Ibovespa registrerer en økning på 1,54 %.

I valutamarkedet var overvekten av den lokale faktoren ganske tydelig. Rundt her stengte dollaren ned 1,74 %, til R$ 5,404, det laveste nivået siden 1. oktober.

Dermed var realen ikke bare en av få valutaer som steg i handelen, men den gjorde det med stor letthet i forhold til andreplassen, den sørafrikanske randen, som dollaren falt med 0,63 % mot.

Hvis Bitcoin sammenlignes med andre fiat-valutaer rundt om i verden etter markedsverdi, er den i to posisjoner for å nå plasseringen til den brasilianske realen. Ifølge CoinMarketCap er realen på en tolvte plass.

brasiliansk real mot bitcoin
Bitcoin sammenlignet med verdens største Fiat-valutaer etter markedsverdi – Kilde: CoinMarketCap

Utsiktene til godkjenning av PEC dos Precatórios fortsetter å bringe lettelse til det brasilianske markedet. De viktigste nasjonale indeksene tok en ny økt med utvinning i går.

Til å begynne med kan det virke motstridende at to negative nyheter – PEC dos Precatórios, som implementerer endringen i finanspolitikken, og fallet i detaljsalg – genererer en positiv reaksjon fra brasilianske eiendeler.

Når det gjelder PEC, er det imidlertid verdt å merke seg at viljen til markedsagenter er mer til å "snu siden" og ha større synlighet på hva finansscenariet vil være i 2022.

Hvis Senatet endrer teksten til PEC, for eksempel, vil det være slik at det får en mindre finanspolitisk effekt, noe som følgelig kan redusere presset på BC for å fremskynde renteøkningene.

Altcoins følger med

Som vanlig fulgte altcoins bitcoins bevegelse sørover. Ethereum (ETH) nådde også en ny all-time high på nesten $4,878 for to dager siden, men tapte terreng og handles nå i minus til $4,653, med et lite daglig fall på 1,6%.

Resultatet av de viktigste altcoinene de siste 24 timene er som følger: Ethereum (-1,60%), Binance Coin (-2,33%), Solana (-6,40%), Cardano (-4,81%), Ripple (-4,50%) , Polkadot (-7,32%), Dogecoin (-1,71%), Shiba Inu (+2,96%), Terra (-5,48%) og Avalanche (-4,64%).

Den kumulative markedsverdien for alle kryptovalutaer falt like under 3 billioner dollar fredag.

Følg kryptomarkedsnyhetene på Cointimes Telegram-gruppen ( logg inn ) og ha en flott dag med handel.

Innhold ved siden av din taproot faller Bitcoin under $65 000 – Markedssammendrag dukket først opp i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *